Тркалезна Воздушна Вентилација Абс Решетка Капак Прилагодлив Издувен Отвор За Бања Канцелариска Вентилација Издржлива Практична
  • Ново
Класификација на производот:

Тркалезна Воздушна Вентилација Абс Решетка Капак Прилагодлив Издувен Отвор За Бања Канцелариска Вентилација Издржлива Практична

Карактеристики : Лесно за инсталирање : достапно за монтирање на ѕид или монтирање на таванот Прилагодл

DEN 215.20
iPower CFM Канал Вграден Вентилатор Циркулација На Воздухот Вентилација КЛИМАТИЗАЦИЈА Издувен Вентилатор За Одгледување Шатор,
  • Ново
Класификација на производот:

IPower CFM Канал Вграден Вентилатор Циркулација На Воздухот Вентилација КЛИМАТИЗАЦИЈА Издувен Вентилатор За Одгледување Шатор,

Високо ефикасно : Пренесете го воздухот на вашата целна локација на брз и разумно тивок начин, со брзина

DEN 1.67